a.s projectinrichters
Over ons

Over a.s

01

interieurs op maat

Verrassend maatwerk, dat is wat we willen leveren. Verrassend in vorm, verrassend in prijs, verrassend in samenwerking. En of dat lukt? Vraagt u naar onze referenties in uw eigen branche. Dat zijn onze ambassadeurs.

Als specialist in maatwerkinterieurs beschikken wij over ontwerpers, werkvoorbereiders, productiemedewerkers, plaatsingsteams en adviseurs. Ieder in zijn of haar vakgebied draagt graag zijn of haar steen bij om elk project tot een goede afronding te brengen. Een tevreden klant daar gaat het ons om!

Al tientallen jaren mogen wij voor vele klanten de inrichting van werk- en winkelomgeving verzorgen. Van flexibele werkplekken, (receptie-)balies, lockerkasten, Pantry's en garderobes tot displays, vitrines en complete museuminrichting en winkelinrichting. Steeds draait het om inrichten van ruimtes: inspirerend en duurzaam.

We werken samen met en voor facilitair managers, (interieur-)architecten, bestuurders, marketeers, onderwijzers, winkeliers. Wij denken mee; ontwerpen; inspireren. We begeleiden processen tot en met de oplevering. Hun en uw zorg is onze zorg. Wij zorgen ervoor!

Wij nodigen u graag uit in onze studio waar wij voorbeelden van materiaalgebruik en stalen tonen. Materialen als massief hout, fineer, hpl, gemelamineerd spaanplaat of mdf, glas, kunststof, (imitatie) beton, stof, (imitatie) leer, metaal, et cetera: te veel om op te noemen.

a•s projectinrichters, sinds 1976 uw specialist in maatwerk!

02

Werkverdeling Projecten

Ontwerpen

Project managen

Uitvoeren

03

Onze concepten

  • Kantoor van de Toekomst

  • Ontwerpen in beton met ongekende vormvrijheid

04
05

Onze Partners

  • Creating Office Lifestyles

  • All you need. With love.